ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ: Ο Ντολ ανέλαβε προπονητής ως το 2021

ΑΠΟΕΛ: Ο Ντολ ανέλαβε προπονητής ως το 2021

Ο Τόμας Ντολ, τ' όνομα του οποίου έπαιξε και για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, ανέλαβε για τα επόμενα δυο χρόνια την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ.

Ο Τόμας Ντολ δεν ανέλαβε την Εθνική Ελλάδας, αν και ήταν μέσα στις επιλογές της ΕΠΟ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βρήκε ομάδα. Ο Γερμανός προπονητής συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ και για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι κάτοικος Λευκωσίας. Οι Κύπριοι ηττήθηκαν 1-2 από την Καραμπάγκ εντός έδρας στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

H επίσημη ανακοίνωση:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Thomas Doll.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας μέχρι και το Μάιο του 2021.

O Thomas Doll πέραν της λαμπρής ποδοσφαιρικής του καριέρας, ξεκίνησε να εργάζεται ως προπονητής από το 2001 και πέρασε από τους πάγκους των Hamburger SV, Borussia Dortmund, Genclerbirligi, Hilal, Ferencvaros με τελευταίο σταθμό το Hannover 96.

Ο κ. Doll ενημερώθηκε από τη διοίκηση και τον Sporting Director Domenico Teti για όλες τις λεπτομέρειες και αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντα του αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου με την Qarabağ FK.

Καλωσορίζουμε τον Thomas Doll στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε καλή δουλειά και να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ομάδα μας".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ