ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ: Όχι στα 2,5 εκατ. της Αλμερία για Τάμαρι

APOEL's Musa Al-Taamari, right, is challenged by Sevilla's Sergio Escudero during the Europa League group A soccer match between Sevilla and APOEL Nicosia at the Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 3, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
APOEL's Musa Al-Taamari, right, is challenged by Sevilla's Sergio Escudero during the Europa League group A soccer match between Sevilla and APOEL Nicosia at the Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 3, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, αποκάλυψε ότι απέρριψε πρόταση 2.500.000 ευρώ από την Αλμερία για τον 23χρονο Ιορδανό μεσοεπιθετικό, Μούσα Αλ Τάμαρι, ο οποίος έχει κατά καιρούς βρεθεί στο στόχαστρο Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Ο Μούσα Αλ Τάμαρι είναι πιο καυτό μεταγραφικό όνομα του ΑΠΟΕΛ καθώς κατά καιρούς έχει βρεθεί στο στόχαστρο όχι μόνο ελληνικών ομάδων (ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός παρακολούθησαν τον παίκτη), αλλά και του εξωτερικού.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Λευκωσίας, Πρόδρομος Πετρίδης, αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι απέρριψε πρόταση 2.500.000 ευρώ από την Αλμερία για τον 23χρονο Ιορδανό εξτρέμ. Τόσο την πρόταση, όσο και την απόρριψή της επιβεβαιώνουν και τα ισπανικά ΜΜΕ.

"Υπάρχει ενδιαφέρον. Τίποτα επίσημο. Ξεκινήσαμε συζητήσεις για ανανέωση. Δυστυχώς οι μάνατζερ και η οικογένεια του ποδοσφαιριστή βλέπουν τα δικά τους συμφέροντα. Ο ποδοσφαιριστής έχει φιλότιμο, του ζητήσαμε επέκταση για δύο ακόμα χρόνια.

Η οικογένειά του, που είναι πέραν των 8-10 ατόμων, θέλει να τον στείλει εκεί που θα έχει τα περισσότερα χρήματα. Είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που δίνουμε αύξηση. Έχει δεσμευτεί ότι θα απαντήσει μέχρι τις πρώτες μέρες Ιουλίου. Αν δεν τη δεχτεί δεν θα τον ξεπουλήσουμε. Αν βγούμε στο παζάρι και ζητήσουμε 2 εκατ. μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα τον πουλήσουμε. Είχαμε πρόταση από την Αλμερία για 2.5 εκατ. και δεν ενδώσαμε", υποστήριξε ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Υπενθυμίζεται ότι ιδιοκτήτης της Αλμερία είναι ο 38χρονος Σαουδάραβας, Τούρκι Αλ-Σέιχ. Η ομάδα από την Ανδαλουσία έχει συγκεντρώσει μετά από 24 ματς στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος 56 βαθμούς και βρίσκεται στο -6 από την πρώτη Κάντιθ και στο -5 από τη δεύτερη Σαραγόσα (με ματς περισσότερο).

Οι δυο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας ανεβαίνουν απευθείας στην Primera, ενώ από την τρίτη έως την έκτη θέση υπάρχουν playoffs.

Photo credits: AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ