ΚΥΠΡΟΣ

Απόλλων Λεμεσού: Σε καλό δρόμο του Χριστοδουλόπουλου

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο, αφού βρίσκεται στην Κύπρο για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με τον παίκτη να ενημερώνεται ότι από τον Πέδρο Μαρτίνς ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, αλλά και για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου.

Ο Λάζαρος φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μάλιστα αυτός αναμένεται να είναι στην Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος εξτρέμ βρίσκεται ήδη στο Νησί της Αφροδίτης για τις διαπραγματεύσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Όπως προκύπτει μάλιστα από την Κύπρο, η υπόθεσή του έχει πάρει καλό δρόμο. Πάντως, τίποτα ωστόσο δεν είναι ακόμη σίγουρο για την έκβαση της υπόθεσης, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στις τελικές συνομιλίες.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ

Ένας παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού που έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο 27χρονος εξτρέμ τη φετινή σεζόν μέτρησε 23 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Europa League και πέτυχε μάλιστα τέσσερα γκολ.

Από την Κύπρο ξεκαθαρίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του και όποια ομάδα ενδιαφερθεί θα πρέπει να πληρώσει αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει. Μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει πρόταση και ο Σοφρώνης Αυγουστή τον συμπεριλαμβάνει στα άμεσα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ