ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Λεμεσού: "Χτύπησαν οπαδούς μας"

Frankfurt funs use flares during a Europa League Group soccer match between Eintracht Frankfurt and Apollon Limassol in Frankfurt, Germany, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Michael Probst)
Frankfurt funs use flares during a Europa League Group soccer match between Eintracht Frankfurt and Apollon Limassol in Frankfurt, Germany, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Michael Probst) AP

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Απόλλωνα Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, υποστήριξε μετά την ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ότι οι αστυνομικοί χτύπησαν τους οπαδούς του κυπριακού συλλόγου "χωρίς να υπάρχει λόγος".

Ο Απόλλων Λεμεσού τέθηκε αντιμέτωπος στη Γερμανία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, όπου και ηττήθηκε 2-0 μετά τα γκολ των Κόστιτς (13') και Χάλε (32'). Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Απόλλωνα Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, κατήγγειλε ότι οι αστυνομικές αρχές άσκησαν βία κατά των Κύπριων οπαδών, "χωρίς να υπάρχει λόγος".

Ο Κωνσταντίνου ανέφερε: "Η ήττα είναι πάντα ήττα, δεν υπάρχει γλυκιά ήττα και εντυπώσεις. Παίξαμε με έναν ανώτερο αντίπαλο. Είδαμε γιατί είναι η κάτοχος του γερμανικού κυπέλλου. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας και τους ποδοσφαιριστές μας. Να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο του Απόλλωνα που ήρθε μαζικά στη Γερμανία. Θυσίασε χρόνο και χρήμα για να είναι κοντά στην ομάδα του - οργανωμένοι και μη.

Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι έχουμε αρκετά παράπονα από την γερμανική αστυνομία, ενώ η συμπεριφορά της γηπεδούχου ομάδας ήταν άψογη. Άλλα είχαμε συνεννοηθεί στις συσκέψεις για την ασφάλεια των οπαδών μας. Δυστυχώς δεν τήρησαν αυτά που είχαμε συμφωνήσει και είχαμε κάποια περιστατικά. Χτύπησαν οπαδούς μας. Επαναλαμβάνω ότι χτύπησαν οπαδούς μας. Χρησιμοποίησαν βία χωρίς να υπάρχει λόγος".

Για το αν υπάρχει κάτι που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την επιστροφή οπαδών του Απόλλωνα στην Κύπρο:

"Θα δούμε, είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε. Ο διευθυντής μας είναι σε απευθείας επαφή με την αστυνομία της Γερμανίας και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουν όλοι στο σπίτι τους".

AP Photo/Michael Probst

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ