ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Προπονητής της Ανόρθωσης ο Μπίσκαν, βρίσκει Πράνιτς - Σίλντενφελντ

Επίσημο: Προπονητής της Ανόρθωσης ο Μπίσκαν, βρίσκει Πράνιτς - Σίλντενφελντ
EUROKINISSI

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ιγκόρ Μπίσκαν, ανέλαβε και επίσημα προπονητής της Ανόρθωσης όπου αγωνίζονται δυο πρώην πράσινοι, οι Σίλντενφελντ και Πράνιτς.

Την καριέρα του στην προπονητική έχει ξεκινήσει εδώ και δυο χρόνια ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού και της Λίβερπουλ, Ιγκόρ Μπίσκαν, με τον Κροάτη τεχνικό να έρχεται σε συμφωνία με την Ανόρθωση μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ο πρώην πράσινος θα προπονεί από εδώ και στο εξής δυο συμπατριώτες του, επίσης πρώην πράσινους. Ο λόγος για τους Σίλντενφελντ και Πράνιτς.

Ο Μπίσκαν που κατέκτησε το πρωτάθλημα Σλοβενίας με την Ολίμπια Λουμπιάνας την περσινή περίοδο αντικατέστησε στην Ανόρθωση τον Ισραηλινό Ρόνι Λένι που πλήρωσε το κακό φετινό ξεκίνημα της ομάδας.

Η επίσημη ανακοίνωση ανέφερε:

" Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με το προπονητή Ίγκορ Μπίσκαν μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Η κάθοδος του Κροάτη τεχνικού στην Κύπρο είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη τα ξημερώματα λόγω ειλημμένης υποχρέωσης που έχει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα διοργανώνεται στην Κίνα φιλικός αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα ανάμεσα στη Μικτή Ευρώπης και τη Νότιο Αμερική, με αρκετούς πρώην και νυν ποδοσφαιριστές να λαμβάνουν μέρος, με τον Μπίσκαν να είναι ένας από αυτούς που κλήθηκαν να αγωνιστούν.

Ο Μπίσκαν ως ποδοσφαιριστής και αγωνιζόμενος στην θέση του αμυντικού μέσου, φόρεσε για μια πενταετία την φανέλα της Λίβερπουλ, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2005 και ενός Λιγκ Καπ Αγγλίας. Αγωνίστηκε επίσης στο Παναθηναϊκό, για να ακολουθήσει η Διναμό Ζάγκρεμπ, ομάδα με την οποία ολοκλήρωσε την καριέρα του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Η προπονητική καριέρα του Κροάτη τεχνικού ξεκίνησε το 2016 αναλαμβάνοντας τον πάγκο της NK Ruders ενώ την περσινή σεζόν κατέκτησε το νταμπλ στην Σλοβενία με την Ολίμπια Λουμπιάνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ