ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιταλός προπονητής στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ

APOEL Nicosia fans shoot slogans as they hold scarfs of their team during the Champions League Group C soccer match between Tottenham and APOEL Nicosia, in London, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
APOEL Nicosia fans shoot slogans as they hold scarfs of their team during the Champions League Group C soccer match between Tottenham and APOEL Nicosia, in London, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Πάολο Τραμετσάνι είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ για να κάτσει στον πάγκο μέχρι το φινάλε της σεζόν, με τον 48χρονο Ιταλό να παίρνει τα ηνία από τον Μπρούνο Μπαλτάζαρ.

Το ΑΠΟΕΛ αποφάσισε να κάνει νωρίς την αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία, με τον Πορτογάλο Μπρούνο Μπαλτάζαρ να αποτελεί παρελθόν και τη θέση του στην άκρη του πάγκου να παίρνει ο Πάολο Τραμετσάνι.

Αυτό είναι ουσιαστικά το τρίτο προπονητικό βήμα στην καριέρα του ως head coach μετά την παρουσία του στις δύο προηγούμενες σεζόν στην Ελβετία με τις Λουγκάνο και Σιόν, με τον Τραμετσάνι να έχει πάντως μερίδιο και στην πρόκριση της εθνικής Αλβανίας στα τελικά του Euro 2016 όντας βοηθός του Τζάνι Ντε Μπιάζι.

Σημειώνεται ότι ως ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα 11 διαφορετικών ομάδων (οι 10 ιταλικές), με αποκορύφωμα φυσικά την παρουσία στην Ίντερ τη σεζόν 1992-93 και στην Τότεναμ από το 1998 μέχρι το 2000.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Paolo Tramezzani. Η συμφωνία είναι μονοετούς διαρκείας με αυτόματη ανανέωση σε περίπτωση επίτευξης των στόχων του ΑΠΟΕΛ. O κ. Tramezzani είναι γεννημένος στις 30/07/1970.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός προπονητής της Εθνικής Αλβανίας το 2011. Ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου που οδήγησε την ομάδα στη σημαντικότερη στιγμή της ιστορίας της που ήταν η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Την περίοδο 2016-2017 εργάστηκε ως πρώτος προπονητης στην FC Lugano με την οποία εξασφάλισε είσοδο στους ομίλους του UEFA Europa League. Την επόμενη χρονιά εργάστηκε στον πάγκο της Ελβετικής FC Sion.

Βοηθός προπονητής θα είναι ο Pasquale Rocco.

O κ. Rocco είναι κάτοχος UEFA PRO και εργάστηκε προηγουμένως στις Gubbio U19, Perugia και Bari.

Ο Γιώργος Κωστής παραμένει στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ