ΚΥΠΡΟΣ

Κάνει το "μπαμ" με Τζιμπρίλ Σισέ ο Ερμής Αραδίππου

Κάνει το "μπαμ" με Τζιμπρίλ Σισέ ο Ερμής Αραδίππου
EUROKINISSI

Ο Ερμής Αραδίππου ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία στην Κύπρο και ετοιμάζεται να ρίξει βόμβα, συνάπτοντας συμφωνία ενόψει της νέας σεζόν με τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει σταματήσει στα 96 γκολ στην καριέρα του στην Ligue 1 και εδώ και καιρό έχει διατυπώσει την επιθυμία του να βρεθεί κάποια ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας του και να του προσφέρει συμβόλαιο, για να του φύγει το απωθημένο και να φτάσει τα 100 τέρματα στο γαλλικό πρωτάθλημα πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον άλλοτε φορ και αρχηγό του Παναθηναϊκού αλλά και πρωταθλητή Ευρώπης με την Λίβερπουλ φαίνεται πως βρέθηκε, δεν είναι όμως από την Γαλλία αλλά από την Κύπρο και μάλιστα όχι πρώτης γραμμής.

Πρόκειται για τον νεοφώτιστο στη μεγάλη κατηγορία, Ερμή Αραδίππου, με τον πρόεδρο του, Λουκά Φανιέρο, να φιλοξενείται στον ραδιοφωνικό σταθμό "Active" και να αποκαλύπτει πως η ομάδα του θα συνάψει συνεργασία με τον Σισέ, που αναμένεται σύντομα στο Νησί της Αφροδίτης.

"Θα φέρουμε και έναν 38χρονο Γάλλο παίκτη που θα είναι περισσότερο για μάρκετινγκ, πρέπει να μπει και αυτό μέσα στο παιχνίδι για να βγάλουμε λεφτά.

Ανέπτυξε καλές σχέσεις μαζί του ο γιος μου, μιλούμε μαζί του και θα δείξει εάν θα συνεργαστούμε. Να έρθει να κουβεντιάσουμε πρώτα και μετά, μπορεί να κάνουμε και 1-2 event.

Κάνει το "μπαμ" με Τζιμπρίλ Σισέ ο Ερμής Αραδίππου
EUROKINISSI

Βρήκαμε και εταιρείες για να διαφημιστούν μαζί του. Ο Ερμής θα γίνει και επιχειρηματικός. Δεν θα έρθει για να παίξει μπάλα, αλλά αυτό θα το αναλάβει ο γιος μου και ποτέ δεν ξέρεις.

Σε μια εβδομάδα θα είναι στην Κύπρο. Ο άνθρωπος έχει 1.5 εκατομμύριο followers", δήλωσε για τον Σισέ ο πρόεδρος του Ερμή.

Σημειώνεται πως ο Γάλλος στράικερ αγωνίστηκε για τελευταία φορά τη σεζόν 2017-18 για λογαριασμό της Ιβερντόν, έχοντας απολογισμό 24 γκολ σε 28 συμμετοχές στην τρίτη κατηγορία της Ελβετίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ