ΚΥΠΡΟΣ

Κετσπάγια: "Δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Κετσπάγια: "Δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην προπονητής των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και νυν της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, απάντησε σε ερώτηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι δεν τον ενδιαφέρει, ούτε θέλει ν' ασχολείται με αυτό.

Καλεσμένος του Συνδέσμου Προπονητών Κύπρου ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός πρώην προπονητής των Ολυμπιακού (2009-2010) κι ΑΕΚ (2016-2017) - νυν της Ανόρθωσης - ρωτήθηκε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο υποστήριξε ότι ούτε τον ενδιαφέρει, ούτε θέλει ν' ασχολείται με αυτό.

"Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν ασχολούμαι", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για το ταλέντο στην Κύπρο: "Υπάρχει ταλέντο στην Κύπρο. Αλλά δεν φτάνει μόνο μια ώρα προπόνηση τη μέρα. Πρέπει να δουλέψεις σε αυτά που σου λείπουν. Οι νεαροί πρέπει να δουλεύουν".

Για την Ανόρθωση: "Η Ανόρθωση έχει όλα τα στοιχεία για τον τίτλο και θα δούμε πως θα εξελιχθεί... Έχει κόσμο, γήπεδο, ομάδα, διοίκηση και ανθρώπους πίσω της. Δείξαμε μέχρι τώρα πως είμαστε η καλύτερη ομάδα"

Για την πρόταση που είχε από τον ΑΠΟΕΛ: "Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ ήταν καλή, μια μεγάλη ομάδα. Έκανα τη δουλειά μου και τώρα είμαι εδώ. Είμαστε επαγγελματίες και το βλέπουμε επαγγελματικά. Τότε είχα προσφορά από αυτή την ομάδα, είχα κάποιες συζητήσεις και με την Ανόρθωση αλλά δεν έγινε η συνεργασία τότε. Πάντα έλεγα ότι τον πρώτο λόγο είχε η Ανόρθωση. Δεν έγινε τότε η συνεργασία και προχώρησα με αυτά που είχα μπροστά μου".

Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Μαΐου ο 51χρονος είχε υποστηρίξει ότι είχε πέσει θύμα ρατσισμού από τους Έλληνες δημοσιογράφους: "Έπεσα θύμα ρατσισμού από τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα. Δεν θέλουν να έχουν ένα προπονητή από την Κύπρο ή την Γεωργία. Με την πρώτη στραβή έφυγα. Είναι ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός. Ήμουν στον Ολυμπιακό και όταν κερδίσαμε στη Λάρισα, τους έβλεπα που ήταν στεναχωρημένοι", υποστήριξε τότε στη Cytavision.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ