ΚΥΠΡΟΣ

Κετσπάγια: "Θύμα ρατσισμού από τους Έλληνες δημοσιογράφους"

Κετσπάγια: "Θύμα ρατσισμού από τους Έλληνες δημοσιογράφους"

Ο πρώην προπονητής των Ολυμπιακού και ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, μίλησε για ποδοσφαιρικό κανιβαλισμό στην Ελλάδα, ενώ υποστήριξε ότι έπεσε θύμα ρατσισμού από τους δημοσιογράφους.

Μπορεί να επέστρεψε στην ομάδα από την οποία έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα, Ανόρθωση, αλλά δεν ξέχασε την Ελλάδα. Ο 51χρονος Γεωργιανός τεχνικός, Τιμούρ Κετσπάγια, θυμήθηκε το πέρασμά του από τους πάγκους των Ολυμπιακού (2009-2010) κι ΑΕΚ (2016-2017) αποδίδοντας στους δημοσιογράφους τη σύντομη θητεία του (έξι ματς στους ερυθρόλευκους, επτά στους κιτρινόμαυρους).

Υποστήριξε ότι έπεσε θύμα ρατσισμού - δεν ήθελαν προπονητή από Κύπρο και Γεωργία υποστήριξε χαρακτηριστικά - μίλησε για ποδοσφαιρικό κανιβαλισμό και θυμήθηκε τη νίκη του Ολυμπιακού στη Λάρισα.

"Έπεσα θύμα ρατσισμού από τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα. Δεν θέλουν να έχουν ένα προπονητή από την Κύπρο ή την Γεωργία. Με την πρώτη στραβή έφυγα. Είναι ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός. Ήμουν στον Ολυμπιακό και όταν κερδίσαμε στη Λάρισα, τους έβλεπα που ήταν στεναχωρημένοι", υποστήριξε ο τεχνικός της Ανόρθωσης στη Cytavision.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ