ΚΥΠΡΟΣ

Κοντά στον ΑΠΟΕΛ ο Αποστολάκης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ έχει καταθέσει μία ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση στον δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού, Κώστα Αποστολάκη, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει καταθέσει μία καλή πρόταση στον Κώστα Αποστολάκη, του οποίου το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο τα χρήματα που του δίνει η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι τριπλάσια σε σχέση μ' αυτά που του έχει προτείνει ο Παναθηναϊκός.

Τη δεδομένη στιγμή, η κυπριακή ομάδα φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό, διότι υπάρχουν και περιπτώσεις 1-2 ομάδων από το εξωτερικό, αλλά κι από την Ελλάδα. Αναμένεται όμως να γίνει οριστικό τις επόμενες εβδομάδες.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει δείξει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον στην πλευρά του παίκτη, ξεκαθαρίζοντας πως τον πιστεύει για τη θέση του δεξιού μπακ, όπου έτσι κι αλλιώς θα αποκτήσει ποδοσφαιριστή. Και μαζί με την καλή οικονομική προσφορά έχει γίνει το απόλυτο φαβορί.

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, η μοναδική πρόταση που του έχει γίνει αγγίζει τις 30.000 ευρώ, χρήματα τα οποία δεν καλύπτουν την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Από τότε δεν έχει ξαναϋπάρξει επαφή. Οι "πράσινοι" δείχνουν πως δεν καίγονται να τον κρατήσουν. Κι όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από το Τριφύλλι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ