ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Κυπελλούχος η ΑΕΛ, 2-0 το ΑΠΟΕΛ

Κύπρος: Κυπελλούχος η ΑΕΛ, 2-0 το ΑΠΟΕΛ

Η ΑΕΛ νίκησε 2-0 το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και πανηγύρισε το Κύπελλο στην Κύπρο. Επιστροφή στους τίτλους μετά το 2012, πρώτο τρόπαιο στη διοργάνωση μετά το 1989.

Τον πρώτο της τίτλο μετά το 2012 - όταν είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα - και το πρώτο της Κύπελλο μετά το 1989 πανηγύρισε η ΑΕΛ.

Η ομάδα από τη Λεμεσό επικράτησε 2-0 του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ μόλις δέκα λεπτά μετά από την έναρξη της αναμέτρησης στη Λευκωσία. Ο Αβραάμ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ντόσα με κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Βάτερμαν.

Το τελικό σκορ (2-0) διαμόρφωσε ο Αντάμοβιτς στο 66ο λεπτό. Ο Βούρος εκτίμησε λάθος τη φάση, έστρωσε την μπάλα στον Μακρή, ο Βάτερμαν απέκρουσε την μπάλα στο τετ-α-τετ, αλλά ο 28χρονος Σέρβος στο ριμπάουντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Γιάκολις (56' Μπέζιακ), Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Καζού, Μοράις, Σόουζα (69' Βιντιγκάλ), Ντε Βινσέντι, Τάμαρι, Νατέλ (83' Αλωνεύτης)

ΑΕΛ: Βοζίνια, Νιλς, Τεξέιρα, Ντόσα, Λαφράνς, Αβραάμ (61' Γουίλερ), Γκαζτανιάγα, Νταβόρ, Ντα Σίλβα (50' Αντάμοβιτς), Μακρής, Χουράδο (88' Σχρανς)

Photo credits: AEL Instagram

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ