ΚΥΠΡΟΣ

O Bύντρα αντίπαλος του Παναθηναϊκού μετά από 15 χρόνια!

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια ο 37χρονος πλέον Λουκάς Βύντρα αγωνίστηκε εναντίον του Παναθηναϊκού, στον οποίο έμεινε δέκα χρόνια, από τον Δεκέμβριο του 2003 έως το καλοκαίρι του 2013.

Από τα πλέον αμφιλεγόμενα πρόσωπα της σύγχρονης ιστορίας του Παναθηναϊκού ο Λουκάς Βύντρα, αγωνίστηκε σήμερα εναντίον του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια!

Ουδέποτε στην πενταετία του εκτός Παναθηναϊκού (με Λεβάντε, Χάποελ Τελ Αβίβ και Ομόνοια) είχε τεθεί αντιμέτωπος του Τριφυλλιού ο Βύντρα. Ούτε στο προπέρσινο φιλικό των δύο ομαδων (31/8/2016), όταν η κυπριακή ομάδα είχε επικρατήσει με 3-0. Σήμερα στη Λευκωσία έπαιξε εναντίον της ομάδας με την οποία έγραψε 321 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όντας μάλιστα ο ένας εκ των τριών (μαζί με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη και τον Αλέξανδρο Τζόρβα) που κατέκτησε και τα δυο νταμπλ (2004,2010) της τελευταίας "πράσινης" 15ετίας. Ως άγουρος (και αναπληρωματικός) το 2004, ως βασικός το 2010.

Η τελευταία φορά που είχε παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού ήταν στο Παναθηναϊκός - Πανηλειακός 6-3 (με χατ τρικ του Άγγελου Μπασινά!) στις 21 Δεκεμβρίου 2003, λίγες ημέρες προτού μετακομίσει από τον Πύργο στην Αθήνα.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ