ΚΥΠΡΟΣ

Ομόνοια: Δικός της ο Κολοβός με 120.000 ευρώ!

Ομόνοια: Δικός της ο Κολοβός με 120.000 ευρώ!

Η Ομόνοια έδειξε εξαιρετικά ρεφλέξ, προλαβαίνοντας τις ενδιαφερόμενες ομάδες για Κολοβό, ενεργοποιώντας την Παρασκευή (29/3) την οψιόν αγοράς του διεθνούς μεσοεπιθετικού από την Μαλίν.

Ο Δημήτρης Κολοβός και η δυναμική επιστροφή του στην ελληνική πραγματικότητα, μέσω και του γκολ που σημείωσε με την Εθνική κόντρα στη Βοσνία, σημαδεύτηκε σχεδόν άμεσα από φήμες που ήθελαν διάφορες ομάδες (μέχρι και τον Παναθηναϊκό) να ασχολείται με την περίπτωση του.

Όλα αυτά όμως, μέχρι την Παρασκευή (29/3), διότι η Ομόνοια πρόλαβε τους "πράσινους", κι όλους τους "μνηστήρες" του 25χρονου επιθετικού. Όπως έγινε γνωστό, ο MVP και σκόρερ του 2-2 στο Βοσνία - Ελλάδα ανήκει πλέον στην κυπριακή ομάδα, επίσημα έως το καλοκαίρι του 2021.

Η Ομόνοια, λοιπόν, αγόρασε τον παίκτη από την Μαλίν, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς που είχαν ορίσει οι δυο ομάδες τον Δεκέμβριο και έφτανε μόλις τα 120.000 ευρώ! Οι Κύπριοι έπρεπε μέχρι τις 31 Μαρτίου ν' αποφασίσουν τι θα κάνουν και το έκαναν δύο ημέρες νωρίτερα, διότι τα... σινιάλα από την ποδοσφαιρική πιάτσα ήθελαν αρκετές ομάδες να ρωτούν για την ιδιοκτησιακό καθεστώς γύρω από τον 25χρονο.

Ο Κολοβός (όπως και ο Μαυρίας) αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Γιάννη Αναστασίου τον Γενάρη, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας και μαζί του αγωνιστικά αναγεννήθηκε. Από εκεί και πέρα είναι και οικονομικά σπουδαίο deal για την Ομόνοια αφού πριν από 1,5 χρόνο περίπου η Μαλίν είχε χαλάσει 750.000 € για να αγοράσει τον Κολοβό από τον Ολυμπιακό!!

Διαβάστε επίσης:
Δημήτρης Κολοβός: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον σκόρερ της Εθνικής
TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ