ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομόνοια: Νίκη στο ντεμπούτο Αναστασίου ύστερα από πέντε ήττες

Ομόνοια: Νίκη στο ντεμπούτο Αναστασίου ύστερα από πέντε ήττες

Η Ομόνοια έπειτα από πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, νίκησε 2-1 τον Ερμή Αραδίππου στο ντεμπούτο του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της. Γκέλα ο ΑΠΟΕΛ, εκτός έδρας 0-0 με την Πάφο. (VIDEOS)

Στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της Ομόνοιας ο Γιάννης Αναστασίου, οδήγησε το Τριφύλλι σε νίκη, ενώ προερχόταν από πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα της Κύπρου (ΑΕΚ, Απόλλων Λεμεσού, Νέα Σαλαμίνα, Πάφος, ΑΠΟΕΛ).

Ο 45χρονος πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού καθοδήγησε την Ομόνοια στο τρίποντο σε βάρος του Ερμή Αραδίππου με 2-1, χάρη σε δύο γκολ του Τζόρντι Γκόμεθ με εκτελέσεις πέναλτι! Στο βασικό σχήμα ήταν ο Λουκάς Βύντρα, που πραγματοποίησε την έβδομη εφετινή του συμμετοχή. Στον Ερμή Αραδίππου αγωνίστηκαν δύο Έλληνες, οι Γιάννης Αραμπατζής και Γιάννης Ταραλίδης, ενώ στον πάγκο έμειναν οι Γιάννης Φιρινίδης και Κώστας Μπανούσης.

Η Ομόνοια είναι πλέον στην 8η θέση, με τρεις νίκες και πέντε ήττες. Ο ΑΠΟΕΛ έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με την Πάφο, ενώ η ΑΕ Λεμεσού, η οποία το Σάββατο (3/11) επικράτησε 0-1 της ΑΕΚ, είναι πρώτη με 22 βαθμούς (στο -5 είναι ο ΑΠΟΕΛ).

Η σύνθεση της Ομόνοιας: Τομάς, Βύντρα, Λόρα, Πρτσε, Κριστιάν Μανρίκε, Τζόρντι Γκόμεθ (72' Ενρίκες), Χριστοφή (46' Ζαΐλσον), Άλεξ Σοάρες, Κατελάρης, Ραμίρες, Αντόνια (81' Κούσουλος).

Η σύνθεση του ΑΠΟΕΛ: Ρόμο, Μερκής, Βούρος, Ιωάννου, Καζού, Νούνο Μοράις (58' Γκέντσογλου), Λούκας Σόουζα, Ζαΐντ (82' Γκουτσανετζάντ), Αλ Ταμάρι, Ντελατόρε, Λέο Νατέλ (68' Εφρέμ).

Δείτε στα παρακάτω video τα γκολ της Ομόνοιας, αλλά και τι δήλωσαν οι Γιάννης Αναστασίου και Λουκάς Βύντρα.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ