ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομόνοια: Σε επαφές με Αναστασίου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
Αναστασίου EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες σε επαφές με την Ομόνοια για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Η αποχώρηση του Χουάν Κάρλος Ολίβα έχει αφήσει "ορφανό" τον πάγκο της Ομόνοιας, η οποία αναζητά το διάδοχό του στην τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται σε επαφές με τον Έλληνα τεχνικό, Γιάννη Αναστασίου. Ο 45χρονος προπονητής είναι άνεργος από τον Νοέμβριο του 2017, όταν κι αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Κόρτραϊκ.

Προηγουμένως κάθισε στον πάγκο των Ρόντα (Ολλανδία) και Παναθηναϊκού. Δεν είναι, ωστόσο, ο μόνος υποψήφιος για την αντικατάσταση του Ισπανού. Η ομάδα της Κύπρου μιλά και με τον 52χρονο Νορβηγό πρώην προπονητή των Ρόσενμποργκκ, Μπόντε-Γκλιμτ και Βίκινγκ, Κέρε Ίνγκεμπριγκτσεν.

Είναι πολύ πιθανό αμφότεροι να βρεθούν στην Κύπρο εντός της ημέρας για συζητήσεις, καθώς η Ομόνοια θέλει μέχρι την Πέμπτη (1/11) θέλει να έχει ανακοινώσει τον εκλεκτό. Έχει μετά από 6 ματς ισάριθμους βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ