ΚΥΠΡΟΣ

Πάφος: Μεταγραφή Σακό με άρωμα Premier League

Crystal Palace's Bakary Sako celebrates scoring his side's first goal of the game against Burnley during the English Premier League soccer match at Selhurst Park, London, Saturday Jan. 13, 2018. (Daniel Hambury/PA via AP)
Crystal Palace's Bakary Sako celebrates scoring his side's first goal of the game against Burnley during the English Premier League soccer match at Selhurst Park, London, Saturday Jan. 13, 2018. (Daniel Hambury/PA via AP) AP

Η Πάφος συνεχίζει να εντυπωσιακές μεταγραφικές της κινήσεις. Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπακαρί Σακό, ο οποίος πέρυσι είχε τέσσερις συμμετοχές με την Κρίσταλ Πάλας στην Premier League. Στις 500.000 ευρώ οι ετήσιες απολαβές του Αφρικανού.

Μπορεί η Πάφος να μην συγκαταλέγεται στις παραδοσιακές δυνάμεις του κυπριακού ποδοσφαίρου, ο πήχης όμως έχει ανέβει. Οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της ομάδας, Σεργκέι Λομάκιν και Ρομάν Ντουμπόβ, έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη με στόχο την τετράδα.

Στις αρχές του προηγούμενου μήνα (6/8) ανακοινώθηκε η απόκτηση του 33χρονου μεσοεπιθετικού, Τζέισον Πάντσεον, ο οποίος πέρυσι έκανε έξι συμμετοχές με τη Χάντερσφιλντ στην Premier League, ενώ από το 2013 είχε γεμάτες χρονιές στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας.

Την Πέμπτη (5/9) ανακοίνωσε έναν πρώην συμπαίκτη του στην ομάδα του Λονδίνου. Η Πάφος απέκτησε τον Μπακαρί Σακό, ο οποίος την περασμένη σεζόν έκανε τέσσερις συμμετοχές με την Κρίσταλ Πάλας στην Premier League.

Οι ετήσιες απολαβές του 31χρονου επιθετικού ανέρχονται σε 500.000 ευρώ. Η ομάδα της Κύπρου έχει αποκτήσει το καλοκαίρι τον Γιώργο Βαλεριάνο ( έπαιξε στον Άρη πέρυσι, παραχωρήθηκε δανεικός στην έτερη ομάδα των ιδιοκτητών, Ρίγα, για τα ευρωπαϊκά ματς), τον Αρτούρ Ρούντκο (ελεύθερος από Ντίναμο Κιέβου), τον Μαρσέλο Τόρες (δανεικός από Μπόκα Τζούνιορς), τον Μικέλ Πανό (ελεύθερος από Σεντ-Ετιέν), τον Ναχίρ Μπεσάρα (ελεύθερος από Αλ Φέιχα), τον Κέβιν Λαφράνς (δανεικός από ΑΠΟΕΛ, ενδιαφέρθηκε ο ΟΦΗ), τον Ρέινους Ρέινολντς (δανεικός από Πίζα), τον Σι Γκοντάρ (από Μπενεβέντο) και τον Πάουλους Άραγιουρι (από Μπρόντμπι).

Η Πάφος με προπονητή τον 41χρονο, Ζέλικο Κόπιτς, νίκησε στην πρεμιέρα εκτός έδρας (1-2) τη Νέα Σαλαμίνα, γνώρισε την ήττα (0-2) εντός έδρας από την ΑΕΚ Λάρνακας για τη δεύτερη αγωνιστική.

Photo credits: Daniel Hambury/PA via AP

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ