ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πεντάρα η Δόξα Κατωκοπιάς στην έδρα του ΑΠΟΕΛ

ÁÐÏÅË - ÔÏÔÅÍÁÌ / CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ : EUROKINISSI)
ÁÐÏÅË - ÔÏÔÅÍÁÌ / CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ : EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σπουδαίο πέρασμα από το "ΓΣΠ" πραγματοποίησε η Δόξα Κατωκοπιάς, επικρατώντας του ΑΠΟΕΛ με 5-2. Τρία γκολ ο 32χρονος φορ, Μπεράτ Σαντίκ από την Φινλανδία, εντυπωσιακή εμφάνιση κι από τον πρώην εξτρέμ της ΑΕΛ, Βασίλη Παπαφώτη (VIDEO).

Αποκαρδιωτική εμφάνιση από τον ΑΠΟΕΛ στην έδρα του που ηττήθηκε από τη Δόξα Κατωκοπιάς με 5-2!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3' με τον Σαντίκ κι ακολούθησαν άλλα δύο γκολ από τον Ζατλ και τον Σαντίκ ξανά στο 26' και το 35' αντίστοιχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Δόξα συνέχισε από εκεί που σταμάτησε. Το τέταρτο γκολ των φιλοξενούμενων ήρθε από τον Παπαφώτη στο 49'. Ο συγκεκριμένος αγωνιζόταν το καλοκαίρι στην ΑΕΛ, αλλά αποχώρησε. Στη συνέχεια, ο ΑΠΟΕΛ μείωσε με τον Λούκας στο 66', αλλά ο Σαντίκ στο 67' έκανε πέντε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 70', ο Ντε Βινσέντι μείωσε σε 5-2 με τον προπονητή των γηπεδούχων, Γιώργο Κωστή να αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την βαριά ήττα, επισημαίνοντας επίσης ότι θα γίνουν συζητήσεις με την διοίκηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ήδη εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ έχει απολύσει ήδη κι έναν προπονητή, τον Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του κυπριακού πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην 4η θέση με 6 βαθμούς. Στην κορυφή φιγουράρει η ΑΕΛ Λεμεσού, έχοντας πετύχει το απόλυτο των τεσσάρων νικών.

ΑΠΟΕΛ (Κωστή): Βάτερμαν, Μιλάνοφ (Σόουζα 46'), Βούρος (Αλωνεύτης 24'), Καρλάο, Ιωάννου (Κασίνι 62'), Αρτυματάς, Μοράις, Ρέζα, Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι, Ντελατόρε.

Δόξα (Χατζηλούκας): Γκεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Σαντίκ, Παπαφώτης (Τίντσου 76'), Μπόλιεβιτς (Παχίπης 92'), Ασαμόα, Χατζηβασίλης (Λουίς Κάρλος 82'), Ζατλ, Μιτρέα, Νελσίνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ