ΚΥΠΡΟΣ

Πήρε το ντέρμπι η Ανόρθωση, στο +9 από ΑΠΟΕΛ

Πήρε το ντέρμπι η Ανόρθωση, στο +9 από ΑΠΟΕΛ

Η Ανόρθωση νίκησε 1-0 στο ντέρμπι τον ΑΠΟΕΛ με το γκολ του Βασιλακάκη, παραμένει στην κορυφή και αύξησε τη διαφορά από τους γαλαζοκίτρινους στους 9 βαθμούς. Στο +4 από τη δεύτερη Ομόνοια, η οποία έχει και ματς περισσότερο. (VIDEO)

Η Ανόρθωση συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στην τρέχουσα σεζόν του κυπριακού πρωταθλήματος, στο οποίο απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από τους διώκτες της.

Η ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο Τιμούρ Κετσπάγια πήρε το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο πρώην μέσος των Ατρόμητου και Ξάνθη, Θοδωρής Βασιλακάκης.

Στο 63ο λεπτό ο Καλτσάς γέμισε με κεφαλιά για τον Βασιλακάκη, ο οποίος κατέβασε την μπάλα και νίκησε τον Μπέλετς. Η Κυρία αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη Ομόνοια - γκέλαρε εντός με την Πάφο την Παρασκευή - στους τέσσερις βαθμούς, ενώ η αντίπαλός της έχει και ματς περισσότερο.

Το ΑΠΟΕΛ με αυτή την ήττα μένει μακριά από την υπεράσπιση του τίτλου, σε απόσταση εννιά βαθμών από την κορυφή της βαθμολογίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου

Ομόνοια - Πάφος 0-0

Σάββατο 11 Ιανουαρίου

ΑΕΛ - Νέα Σάλαμινα 1-2 (67' Αντρέ Τεϊσέιρα / 11' Ονουέγκμπου, 85' Σίμσον)

Εθνικός Άχνας - ΑΕΚ Λάρνακα 2-5 (19' Κοστόφσκι, 36' Μαρκόφσκι / 58', 81' πεν, 88', 89' Τριχόφσκι, 79' Γκαρσία)

Κυριακή 12 Ιανουαρίου

Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ 1-0 (63' Βασιλακάκης)

Ολυμπιακός - Απόλλων Λεμεσού 0-2 (45' Σελάγια, 60' Γκακπέ)

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου

ΕΝΠ -Δόξα (19:00)

Photo credits: Anorthosis (Facebook)

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ