ΚΥΠΡΟΣ

Πρόταση 4,5 εκατ. ευρώ στο ΑΠΟΕΛ για Σάλαϊ ετοιμάζει η Φράιμπουργκ

Real Madrid's Casemiro, rear, battles for the ball with APOEL Nicosia's Roland Sallai during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Casemiro, rear, battles for the ball with APOEL Nicosia's Roland Sallai during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White) AP IMAGES

Η Φράιμπουργκ σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ουγγαρία επανήλθε για την απόκτηση του Ρόλαντ Σάλαι από το ΑΠΟΕΛ με νέα προσφορά κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Πριν από ένα μήνα το ΑΠΟΕΛ είπε όχι στην πρόταση της Φράιμπουργκ για την απόκτηση του Ρόλαντ Σάλαι έναντι ενός ποσού που άγγιζε τα 4 εκατ. ευρώ. Οι Γερμανοί λίγες μέρες πριν πέσει η αυλαία των μεταγραφών όμως επανέρχονται με νέα πρόταση σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ούγγροι και η οποία θα είναι πάνω από 4,5 εκατ. ευρώ.

Κάτι που θα κάνει τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ να σκεφτούν καλά για το αν και αυτή τη φορά θα απαντήσουν αρνητικά ή τελικά θα αποδεχτούν τη πρόταση.

Το Ουγγρικό δημοσίευμα προχωρά και ένα βήμα παραπέρα, μιας και φιλοξενεί δηλώσεις του Ρόλαντ Σάλαϊ σχετικά με το ενδιαφέρον της Φράιμπουργκ προς το πρόσωπο του: "Άκουσα για το ενδιαφέρον της Φράιμπουργκ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και ανυπομονώ να δω τι θα φέρει το μέλλον. Θα ήταν τέλειο να παίξω στη Μπουντεσλίγκα. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ