ΚΥΠΡΟΣ

Στην Ένωση Παραλιμνίου ο 35χρονος Φυτανίδης

Στην Ένωση Παραλιμνίου ο 35χρονος Φυτανίδης
Fytanidis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σωκράτης Φυτανίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στο κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση Παραλιμνίου.

Παίκτης της Ένωσης Παραλιμνίου είναι και επίσημα από την Πέμπτη (10/1) ο Σωκράτης Φυτανίδης. Το πρωί πέρασε από τις σχετικές ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίες με την κυπριακή ομάδα ως τον Ιούνιο του 2020.

Αυτή είναι και η δεύτερη παρουσία του πολύπειρου στόπερ στο εξωτερικό, μετά την ρουμανική περιπέτεια στην Γκαζ Μετάν το πρώτο μισό του 2018.

Ο Φυτανίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟ Κουφαλίων και πήγε ως ελεύθερος στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (131 συμ., 3 γκολ, 1 ασίστ) τον Ιούλιο του 2002. Ο Αστέρας (90 συμ., 1 γκολ, 1 ασίστ) αγόρασε τα δικαιώματα του τον Ιανουάριο του 2008 αντί 400.000 ευρώ.

Στην Τρίπολη έμεινε μια τριετία, για να φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2011 με προορισμό το Περιστέρι και τον Ατρόμητο (209 συμ., 13 γκολ, 4 ασίστ).

Τον Φλεβάρη του 2018 υπέγραψε στην Γκαζ Μετάν και από το καλοκαίρι που έμεινε ελεύθερος έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που είναι η Ένωση Παραλιμνίου.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ