ΚΥΠΡΟΣ

Τρίποντο ελπίδας για Ομόνοια στη μάχη για την Ευρώπη

Τρίποντο ελπίδας για Ομόνοια στη μάχη για την Ευρώπη

Η Ομόνοια επιβλήθηκε εκτός έδρας 2-0 του Ερμή Αραδίππου και έμεινε ζωντανή στο κόλπο για είσοδο στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στα ευρωπαϊκά Κύπελλα τη νέα σεζόν.

Το ματς με τον Ερμή Αραδίππου είχε χαρακτήρα "τελικού" για τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου στην προσπάθεια να προλάβουν το τρένο για την πρώτη 6άδα της βαθμολογίας και να συμμετάσχουν εν συνεχεία στα πλέι οφ και δεν... λάθεψαν.

Στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική, η Ομόνοια δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της όμως ήταν ουσιαστική και αποτελεσματική, με αποτέλεσμα να επικρατήσει 2-0 και να πλησιάσει τις Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα στους τέσσερις βαθμούς (30 έναντι 26).

Σκόρερ για το "τριφύλλι" ήταν οι Μαρίνος Τζιώνης με κεφαλιά στο 39' και Τζόρντι Γκόμεθ με πολύ δυνατό σουτ στο 66', με το αποτέλεσμα αυτό να κρατάει ζωντανή το ευρωπαϊκό όραμα της Ομόνοια και ταυτόχρονα να βυθίζει ακόμα πιο πολύ τον Ερμή στον πάτο του πίνακα, φτάνοντας τις 14 ήττες μέσα στη σεζόν.

Η σύνθεση της Ομόνοιας: Μεχίας, Λόρα, Βύντρα, Κούσουλος, Πρέτσε, Γκόμες, Τζιωνής, Ατζαγκούν (25΄Σοάρες), Μαυρίας, Κολοβός (83΄ Λόε), Ραμίρεζ (28΄Ζίβετς)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ