ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αρέσει στην Ατλέτικο ο 16χρονος γκολκίπερ Δημήτρης Σταματάκης

Αρέσει στην Ατλέτικο ο 16χρονος γκολκίπερ Δημήτρης Σταματάκης

Ο 16χρονος γκολκίπερ, Δημήτρης Σταματάκης, δοκιμάστηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και οι Ισπανοί εξετάζουν την περίπτωση να τον εντάξουν στην ακαδημία τους.

Πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει το όνειρο του και να αγωνιστεί στο εξωτερικό είναι ο 16χρονος γκολκίπερ, Δημήτρης Σταματάκης, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Ιωνικού και του Ατρόμητου.

Ο 16χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 23/4/2003) τερματοφύλακας βρίσκεται και στην ακαδημία τερματοφυλάκων του Χρήστου Λάμπρου και μαζί με αρκετούς ακόμα γκολκίπερ, όχι μόνο Έλληνες, στα τέλη Απριλίου βρέθηκε για προπονήσεις στην Ισπανία. Εκεί μετείχε σε προπονητικό καμπ της Ατλέτικο και δυο ακόμη ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, o Σταματάκης άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους Μαδριλένους και συνέχισε να προπονείται μαζί τους. Μάλιστα οι ιθύνοντες της Ατλέτικο σκέφτονται να τον εντάξουν στις ακαδημίες τους προκειμένου να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του τα επόμενα χρόνια.

Φυσικά, αν ο νεαρός γκολκίπερ καταφέρει να βελτιωθεί και άλλο και να γίνει επαγγελματίας στην Ατλέτικο, ωφελημένος θα βγει τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο Ιωνικός, λαμβάνοντας τα χρήματα που αναλογούν στα τροφεία του για την εκπαίδευση τους στις δυο ακαδημίες.

Ο 16χρονος τερματοφύλακας που έφυγε στις αρχές της σεζόν από τον Ατρόμητο είχε δοκιμαστεί στο παρελθόν ξανά στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2017 όταν ήταν μέλος των ακαδημιών της ομάδας του Περιστερίου είδε δεχτεί πρόσκληση από την Κάλιαρι και μετείχε για ένα πενθήμερο στις προπονήσεις του Ιταλικού συλλόγου.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ