ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αυλωνίτης - Λυκογιάννης στην 11άδα της δεκαετίας για τη Στουρμ Γκρατς

Αυλωνίτης - Λυκογιάννης στην 11άδα της δεκαετίας για τη Στουρμ Γκρατς

Τάσος Αυλωνίτης και Μπάμπης Λυκογιάννης συμπεριλήφθησαν στην καλύτερη ενδεκάδα της Στουρμ Γκρατς τα τελευταία δέκα χρόνια, όπως προέκυψε από τις επιλογές των οπαδών του αυστριακού συλλόγου.

Οι οπαδοί της Στουρμ Γκρατς ψήφισαν δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές στην κορυφαία ενδεκάδα της ομάδας την τελευταία δεκαετία. Ο Τάσος Αυλωνίτης και ο Μπάμπης Λυκογιάννης ήταν ανάμεσα στις επιλογές των υποστηρικτών του αυστριακού συλλόγου, οι οποίοι ανέβασαν τη σχετική ενδεκάδα στην ιστοσελίδα τους (sturmnetz), λίγες μέρες πριν φύγει το 2020.

Ο Αυλωνίτης αγωνίζεται φέτος στη Στουρμ, από την οποία ξαναπέρασε τη σεζόν 2015-2016 ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έχει κάνει συνολικά 64 συμμετοχές με την ομάδα του Γκρατς και κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι βασικός (22 συμμετοχές, 1 γκολ).

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης έπαιξε στη Στουρμ Γκρατς από το 2015 μέχρι το 2018, με απολογισμό 81 συμμετοχές και έξι γκολ. Πλέον ο 26χρονος αριστερός μπακ παίζει στο ιταλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Κάλιαρι.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ