ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εξετάζει Μαυροπάνο η Στουτγκάρδη

Εξετάζει Μαυροπάνο η Στουτγκάρδη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Kicker", η Στουτγκάρδη ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντίνου Μαυροπάνου, ο οποίος έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο στη Γερμανία με τη Νυρεμβέργη.

Ο Nτίνος Μαυροπάνος επέστρεψε στην Άρσεναλ, ύστερα από τον επιτυχημένο δανεισμό του στη Νυρεμβέργη, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη Γερμανία αυτή τη φορά για την Στουτγκάρδη, η οποία προβιβάστηκε στην Bundesliga την φετινή σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Kicker.

Οι Γερμανοί ψάχνονται για έναν δεξιοπόδαρο κεντρικό αμυντικό, με τον Μαυροπάνο να μην παίζει μόνος του. Προτεραιότητα για τον αθλητικό διευθυντή της Στουτγκάρδης, Σβεν Μίσλιντατ, είναι ο 23χρονος Βάλντεμαρ Αντόν του Ανόβερο. Η κοστολόγηση του Αντόν, είναι κοντά στα 5.000.000 ευρώ, ποσό απαγορευτικό, καθώς τα τηλεοπτικά έσοδα της Στουτγκάρδης αναμένεται να είναι μειωμένα κατά 7.500.000 ευρώ.

Γι' αυτό και το μπάτζετ της Στουτγκάρδης για τις μεταγραφές είναι αρκετά περιορισμένο. Επομένως ο Μίσλιντατ στρέφεται στον Μαυροπάνο, ο οποίος είχε καλή παρουσία με την φανέλα της Νυρεμβέργης. Το πλεονέκτημα της Στουτγκάρδης είναι ότι ο Μίσλιντατ γνωρίζει τον Μαυροπάνο από την Άρσεναλ, καθώς όταν ο 22χρονος στόπερ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ, ο Μίσλιντατ ήταν στο τεχνικό επιτελείο των ''Gunners''. Η πιθανότητα της απόκτησης του με την μορφή δανεισμού είναι αρκετά πιθανή για τους Σουηβούς.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ