ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επίσημο: Ανακοινώθηκε από την Πογκόν Σέτσιν ο Μανιάς

Επίσημο: Ανακοινώθηκε από την Πογκόν Σέτσιν ο Μανιάς

Παίκτης της Πογκόν Σέτσιν είναι και επίσημα από το βράδυ της Παρασκευής ο Μιχάλης Μανιάς επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr από τις 12 Απριλίου την επόμενη ομάδα του Έλληνα στράικερ. (VIDEO & PICS)

Η Πογκόν Σέτσιν ανακοίνωσε και επίσημα το βράδυ της Παρασκευής (17/5) την απόκτηση του Μιχάλη Μανιά ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Πολωνίας ήρθε να επιβεβαιώσει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sport24.gr το οποίο από τις 12 Απριλίου είχε αποκαλύψει την επόμενη ομάδα του Έλληνα στράικερ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μιχάλης Μανιάς θα αγωνιστεί στο εξωτερικό, έχοντας και ένα σύντομο πέρασμα από τη Βέστερλο. Ο 29χρονος Έλληνας επιθετικός βρέθηκε στην Πολωνία, πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Πογκόν που τερμάτισε φέτος στην 7η θέση του πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια και συμμετέχει στα πλέι-οφ για τον τίτλο.

Επίσημο: Ανακοινώθηκε από την Πογκόν Σέτσιν ο Μανιάς

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας στράικερ είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι η δεύτερη φορά που θα παίξω εκτός Ελλάδας και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έχω μεγάλο κίνητρο και είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα. Ελπίζω να ανταποκριθώ άμεσα και να βοηθήσω την νέα μου ομάδα».


TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ