ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επίσημο: Στην Ανόρθωση ο Μανθάτης

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης της Ανόρθωσης με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Γιώργος Μανθάτης με τον 22χρονο επιθετικό να παραχωρείται δανεικός από τον Ολυμπιακό για ένα χρόνο. (VIDEO)

Ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης και επίσημα είναι πλέον ο Γιώργος Μανθάτης ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Κυπριακό σύλλογο. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό για τον επόμενο χρόνο χωρίς να έχει μπει οψιόν αγοράς.

Ο Μανθάτης ανακοινώθηκε από την Ανόρθωση με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον μονοετή δανεισμό του Γιώργου Μανθάτη στην ομάδα μας.

Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και την περσινή σεζόν κατέγραψε 18 συμμετοχές με τη φανέλα του Πανιωνίου. Έχει αγωνιστεί επίσης με τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Μανθάτη στην οικογένεια της Ανόρθωσης και του ευχόμαστε όπως πανηγύρισει πολλές νίκες και επιτυχίες με το Φοίνικα στο στήθος.

Με την άφιξη του στο Μιλ, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας μας".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ