ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επίσημο: Υπέγραψε για δυο χρόνια στην Ουντινέζε ο Σουρδής

Επίσημο: Υπέγραψε για δυο χρόνια στην Ουντινέζε ο Σουρδής

Παίκτης της Ουντινέζε είναι εδώ και λίγες μέρες ο 17χρονος Γιάννης Σουρδής με τον Έλληνα γκολκίπερ να υπογράφει στον ιταλικό σύλλογο για τα επόμενα δυο χρόνια.

Στην Ουντινέζε και επίσημα ανήκει εδώ και λίγες μέρες ο Γιάννης Σουρδής, όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr. Ο νεαρός γκολκίπερ δοκιμάστηκε για σχεδόν δυο εβδομάδες από τον Ιταλικό σύλλογο κάνοντας προπονήσεις τόσο με την Primavera όσο και μετέχοντας στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας του Ιταλικού συλλόγου παίζοντας και σε φιλικό προετοιμασίας με το Ανόβερο.

Ο 17χρονος ταλαντούχος γκολκίπερ υπέγραψε πριν από λίγες μέρες διετές συμβόλαιο συνεργασίας, έως το 2020, με τον ιταλικό σύλλογο. Φυσικά το κόστος της μετακίνησης του από την Γουότφορντ την Ουντινέζε δεν έγινε γνωστό καθώς οι δυο ομάδες έχουν κοινή ιδιοκτησία.

Ο Γιάννης Σουρδής είναι γεννημένος στις 29/09/2001 και το καλοκαίρι του 2017 πήγε στον αγγλικό σύλλογο από τον Παναθηναϊκό. Πλέον ως παίκτης της Ουντινέζε θα υπολογίζεται κυρίως για την Primavera αλλά και την πρώτη ομάδα και ανάλογα με την εξέλιξη του θα αποφασιστεί αν θα ανανεωθεί η όχι το συμβόλαιο του.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ