ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γκολ ο Μανωλάς κόντρα στην Τορίνο

Napoli's Konstantinos Manolas, center, and his teammates celebrate the victory over Lazio during their Italian Cup Serie A quarterfinal soccer match at San Paolo stadium in Napoli, Italy, Tuesday, Jan. 21, 2020. (LaPresse via AP)
Napoli's Konstantinos Manolas, center, and his teammates celebrate the victory over Lazio during their Italian Cup Serie A quarterfinal soccer match at San Paolo stadium in Napoli, Italy, Tuesday, Jan. 21, 2020. (LaPresse via AP) LAPRESSE VIA AP

O Κώστας Μανωλάς άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση της Νάπολι με την Τορίνο για την 26η αγωνιστική της Serie A.

Η Νάπολι πήρε το προβάδισμα την αναμέτρηση με την Τορίνο για την 26η αγωνιστική της Serie A με σκόρερ τον Κώστα Μανωλά. Στο 19ο λεπτό, ο Λορέντζο Ινσίνιε εκτέλεσε το φάουλ απ' τα δεξιά και ο διεθνής στόπερ με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαλβατόρε Σιρίγκου για το 1-0.

Ο 28χρονος αμυντικός έφτασε τα τρία γκολ σε 27 παιχνίδια με τους "παρτονοπέι", το οποίο είναι και προσωπικό ρεκόρ του στη Serie A, αφού ποτέ στο παρελθόν δεν είχε ξεπεράσει τα δύο τέρματα σε μία σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί πως βρήκε και πάλι δίχτυα μετά τις 29 Σεπτεμβρίου του 2019 και τον αγώνα με την Μπρέσια.

Photo Credits: LaPresse via AP

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ