ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Γαλατά μαθαίνει τον Μήτρογλου πώς να πανηγυρίζει με τους οπαδούς

Η Γαλατά μαθαίνει τον Μήτρογλου πώς να πανηγυρίζει με τους οπαδούς

Ο Κώστας Μήτρογλου, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Γαλατασάραι, αλλά ένιωσε αμηχανία στο τέλος της αναμέτρησης καθώς δεν γνώριζε τον κλασικό πανηγυρισμό μπροστά από τους οπαδούς της "τσιμπόμ" εν τέλει έκανε "Üçlü". (VIDEO)

Η Γαλατασαράι διατηρήθηκε "ζωντανή" στη μάχη του τίτλου στην Τουρκία χάρη σε γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο τέταρτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου του εντός έδρας ματς με την Ακχισάρσπορ. Ο 30χρονος διεθνής επιθετικός βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα με τη φανέλα της "τσιμπόμ" και ξεσήκωσε τους οπαδούς της στο "Türk Telekom Stadium".

Άλλωστε, αμέσως μετά το τέρμα του, τα γήπεδο... δονήθηκε υπό τους ήχους του Πάνου Κιάμου και του γνωστού τραγουδιού: "Το τρελοκομείο". Ο Μήτρογλου προσπαθεί να προσαρμοστεί στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα της γειτονικής χώρας, αλλά ως "νέος" πιάστηκε "αδιάβαστος".

Μετά το τέλος του ματς πήγε να πανηγυρίσει με τους οπαδούς της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη, αλλά αγνοούσε τον κλασικό πανηγυρισμό. Τον Üçlü, δηλαδή. Το Üç σημαίνει "τρία" στην τουρκική γλώσσα και σηματοδοτεί την τριπλή κίνηση των χεριών του ποδοσφαιριστή, υπό την τριπλή ιαχή "Hurray" (επιφώνημα θαυμασμού) εκ μέρους των οπαδών. Κάτι σαν το "όλε-όλε" που έχουμε στην Ελλάδα.

Παρά την αρχική αμηχανία, ο Έλληνας φορ δέχθηκε τα ιδιαίτερα μαθήματα ανθρώπου της ομάδας και πανηγύρισε μπροστά στο εκστασιασμένο πλήθος.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ