ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Λέτσε "παλεύει" για Μήτρογλου

Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Η Λέτσε κινείται για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου με τη μορφή δανεισμού. Διατεθειμένη να βάλει οψιόν αγοράς του από τη Μαρσέιγ ύψους 10 εκατ. ευρώ, πρόβλημα το υψηλό συμβόλαιο του 31χρονου φορ.

Ο Κώστας Μήτρογλου όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τη Γαλατασαράι, με την οποία έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο (δανεικός από τη Μαρσέιγ). Ύστερα από ένα εξάμηνο στην ομάδα της Τουρκίας, όπου έκανε εννέα συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ, ο διεθνής φορ ετοιμάζεται να φύγει από την "Τσιμ Μπομ".

Για τον 31χρονο στράικερ υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ομάδες οι οποίες θέλουν να τον αποκτήσουν. Η μία, όπως έγινε γνωστό στην Ιταλία, είναι η γαλλική Ναντ. Η δεύτερη που έχει δείξει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον και μάλιστα έχει ρίξει και νούμερα στο τραπέζι είναι η Λέτσε.

Η ιταλική ομάδα που τη νέα σεζόν θα παίξει στη Serie A, έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο από τη δεύτερη κατηγορία. Η Λέτσε θέλει να αποκτήσει τον Έλληνα φορ ως δανεικό για ένα χρόνο και μάλιστα είναι διατεθειμένη να βάλει στο συμβόλαιο οψιόν αγοράς του ύψους 10 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2020 (να τον αγοράσει από τη Μαρσέιγ).

Στη Λέτσε αγωνίζεται ένας ακόμη Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ενώ μεταγραφή πήρε και ο τέως χαφ του ΠΑΟΚ, Εβγέν Σάχοφ. Ο Μήτρογλου έχει συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ μέχρι το 2021, αλλά τον προηγούμενο Ιανουάριο είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Γαλατά μέχρι το 2020. Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι υπάρχει και τρίτη ομάδα - έκπληξη για τον Μήτρογλου, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ