ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Ουντινέζε θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σουρδή

Η Ουντινέζε θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σουρδή

Το συμβόλαιο του 19χρονου Έλληνα γκόλκιπερ, Γιάννη Σουρδή, με την Ουντινέζε ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και η ομάδα του Φριούλι θέλει να τον κρατήσει στις τάξεις της για τρία ακόμη χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2018 ο Γιάννης Σουρδής έπαιρνε μεταγραφή από την Γουότφορντ στην Ουντινέζε στην οποία υπέγραψε τότε για δύο χρονιά. Έτσι το συμβόλαιο που είχε κάνει με τους Ιταλούς φτάνει στη λήξη τους στις 30 Ιουνίου.

Αυτά τα δύο χρόνια ο Σουρδής δούλεψε αρχικά στην Primavera της Ουντινέζε ενώ η φετινή σεζόν τον βρήκε ως δανεικό στην Cjarlins Muzane, ομάδα τέταρτης κατηγορίας στην Ιταλία, όπου ο 19χρονος τερματοφύλακας είχε 28 παρουσίες σε 28 ματς σε επίπεδο ανδρών και όχι ακαδημιών, αν και μόλις 18χρονων, μέχρι τη λήξη της σεζόν λόγω κορονοϊού.

Η Ουντινέζε βλέποντας τη βελτίωση του θέλησε να του ανανεώσει το συμβόλαιο του και για αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Ιταλία θέλει να του ανανεώσει το συμβολαίου του για τρία χρόνια ακόμα ώστε να τον κρατήσει στο ρόστερ της και να τον αξιολογήσει ακόμα περισσότερο.

Ο Έλληνας κίπερ όμως δεν βιάζεται, θα ζυγίσει τις επόμενες μέρες τα υπέρ και τα κατά αυτής της πρότασης και θα πάρει την απόφαση του πιθανότατα μέσα στον Ιούλιο.

Για τον 19χρονο τερματοφύλακα άλλωστε υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες του εξωτερικού και η παραμονή η όχι στην Ουντινέζε και τα επόμενα χρόνια ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά.

Photo credits: AP Images

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ