ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Χόφενχαϊμ κοιτάζει τον Σταφυλίδη

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τον Έλληνα αριστερό μπακ της Άουγκσπουργκ, Κώστα Σταφυλίδη, φέρεται να κοιτάζει η Χόφενχαϊμ, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό "Kicker".

Το γερμανικό περιοδικό " Kicker" αναφέρει σε δημοσίευμα του, ότι ο Κώστας Σταφυλίδης βρίσκεται στο στόχαστρο της Χόφενχαϊμ. Οι "μπλε" αναμένεται να χάσουν τον αριστερό μπακ, Νίκο Σουλτς, άρα θα ψάξουν τον αντικαταστάτη του.

Φαίνεται ότι έχουν απλώσει τα δίκτυα τους στην Άουγκσμπουργκ κοιτάζοντας άλλη μία περίπτωση μαζί με τον Σταφυλίδη, τον Φίλιπ Μαξ. Ωστόσο ο Μαξ έχει συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα έως και το 2022, επομένως φαβορί είναι ο Έλληνας διεθνής, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Η "Kicker" υποστηρίζει ότι η διοίκηση της Άουγκσμπουργκ προσπαθεί καιρό να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σταφυλίδη, δίχως να υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα. Πάντως, αν τελικά ο 25χρονος Έλληνας μπακ μετακινηθεί στη Χόφενχαϊμ, τότε ενδέχεται να αγωνιστεί του χρόνου στο Europa League, καθώς οι "μπλε" θα παλέψουν γι' αυτή τη θέση στην τελευταία αγωνιστική της Bundesliga.

Η Άουγκσμπουργκ πήρε τον Σταφυλίδη από την Μπάγερ Λεβερκούζεν το 2015 για 2.500.000 ευρώ, ενώ τον Ιανουάριο του 2018 τον έδωσε δανεικό στη Στόουκ Σίτι για μισή σεζόν. Ο 25χρονος μπακ φέτος έχει μονάχα 12 συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα, εξαιτίας τραυματισμού στα πλευρά που αποκόμισε από τη περσινή του παρουσία του στην Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αρέσει στην Ατλέτικο ο 16χρονος γκολκίπερ Δημήτρης Σταματάκης
Ρόμα: Το μήνυμα του Μανωλά μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ