ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Καπίνο: "Θέλω να γίνω το Νο.1 στη Βέρντερ"

Καπίνο: "Θέλω να γίνω το Νο.1 στη Βέρντερ"

O Στέφανος Καπίνο εξέφρασε τη χαρά του που υπέγραψε στη Βέρντερ Βρέμης, ενώ τόνισε πως με σκληρή δουλειά μπορεί να καταφέρει να γίνει στο Νο.1 στη γερμανική ομάδα.

Την Πέμπτη (02/08), ο Στέφανος Καπίνο παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη Βέρντερ Βρέμης, η οποία την Τετάρτη (01/08) ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, που επιστρέφει στη Bundesliga ύστερα από τρία χρόνια, εξέφρασε τη χαρά του για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, ενώ τόνισε πως με σκληρή δουλειά μπορεί να καταφέρει να γίνει στο Νο.1 στη γερμανική ομάδα.

"Είχα κι άλλες προτάσεις, θα μπορούσα να πάω σε μία ομάδα για να είμαι το Νο.1. Όμως, η Βέρντερ είναι η Βέρντερ. Ένας μεγάλος σύλλογος στη Bundesliga. Θα προπονηθώ σκληρά και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου προκειμένου να είμαι έτοιμος όταν θα χρειαστεί.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Η παρουσία τόσο καλών τερματοφυλάκων (Παβλένκα, Ντρόμπνι) αυξάνει τον ανταγωνισμό και αυτό είναι καλό για την ομάδα. Παράλληλα, θα βελτιωθούμε κι εμείς".

Για το γεγονός πως δεν ξεκινά ως Νο.1: "Κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελα να γίνω το Νο.1. Είμαι σίγουρος πως μπορώ να τα καταφέρω".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ