ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κλείνει στη Σερκλ Μπριζ ο Χατζηϊσαΐας

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βελγικής εφημερίδας "HLN", ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας θα αγωνιστεί στο δεύτερο μισό της σεζόν στη Σερκλ Μπριζ με τη μορφή δανεισμού από τη Ρίζεσπορ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Ρίζεσπορ, η οποία κατέβαλε 500.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του. Ωστόσο, ύστερα από ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον 27χρονο στόπερ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα.

Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της βελγικής εφημερίδας " HLN", αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός στη Σερκλ Μπριζ προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει δριμύτερος το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής, την εφετινή σεζόν, ο υψηλόσωμος στόπερ (1.93μ) μετράει δώδεκα συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Τουρκίας.

Όσον αφορά στη Σερκλ Μπριζ, βρίσκεται στην τελευταία θέση της Jupiler League με 11 βαθμούς, έξι λιγότερους από την 15η Μπέβερεν, η οποία βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και συμμετέχει στα playouts.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ