ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κοντά στη Νυρεμβέργη ο Μαυροπάνος

Arsenal's Konstantinos Mavropanos, center, has a shot during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at the Emirates Stadium in London, Sunday, April 21, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal's Konstantinos Mavropanos, center, has a shot during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at the Emirates Stadium in London, Sunday, April 21, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Νυρεμβέργη μέχρι το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ.

Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Νυρεμβέργη αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Έλληνας στόπερ θα παραχωρηθεί δανεικός από την Άρσεναλ μέχρι το τέλος της σεζόν στη γερμανική ομάδα, η οποία δίνει μάχη για να παραμείνει στην Zweiteliga.

Την εφετινή σεζόν, ο Μαυροπάνος έχει πραγματοποιήσει τρεις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Άρσεναλ, δύο στο League Cup και μία στο Europa League. Πρόθεση των διοικούντων την Άρσεναλ είναι να δοθεί δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και στη συνέχεια να επιστρέψει στην αγγλική ομάδα. Ενδιαφέρον για τον 22χρονο αμυντικό είχαν δείξει κι ελληνικές ομάδες, αλλά ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στο εξωτερικό.

Θυμίζουμε πως η Άρσεναλ τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2018 από τον ΠΑΣ Γιάννινα αντί 2.100.000 ευρώ, με τον υψηλόσωμο στόπερ να έχει αγωνιστεί σε οχτώ παιχνίδια με την πρώτη ομάδα των κανονιέρηδων. H Nυρεμβέργη είναι στην 16η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Καρλσρούη που βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ