ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ligue 1: Σωτήρας της Τουλούζ ο Κουλούρης, πάλι γκολ ο Νεϊμάρ

Ligue 1: Σωτήρας της Τουλούζ ο Κουλούρης, πάλι γκολ ο Νεϊμάρ

Ο Ευθύμης Κουλούρης με γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 2-2 στο Μετς - Τουλούζ. Ο Νεϊμάρ σκόραρε ξανά για την Παρί, ενώ ο Δώνης ήταν καλός στην ήττα της Ρεμς από την Ντιζόν.

Τα τρία γκολ και μία ασίστ σε οκτώ ματς έφτασε ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο Έλληνας φορ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης Μετς - Τουλούζ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο Σανογκό με εντυπωσιακή πάσα βρήκε τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και εκείνος με ψύχραιμο σουτ με το αριστερό παραβίασε την εστία του αντίπαλου κίπερ και έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Όσον αφορά στο Μπορντό - Παρί, οι Παριζιάνοι επικράτησαν με 1-0 χάρη στον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος από τότε που επέστρεψε σκοράρει συνεχώς. Ο "Νέι" βρήκε το τρίτο του τέρμα στη σεζόν στο 70ο λεπτό.

Στο άλλο παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον, ο Τάσος Δώνης μπήκε ως αλλαγή στο 61' και προσπάθησε πολύ να βρει ένα γκολ στο Ρεμς - Ντιζόν. Ωστόσο, το κλαμπ που αγωνίζεται ο διεθνής επιθετικός γνώρισε την ήττα με 2-1. Υπενθυμίζουμε πως την προηγούμενη αγωνιστική στο γαλλικό πρωτάθλημα η Ρεμς είχε επικρατήσει της Παρί με 0-2 στο Παρίσι.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (28/9)

Λυών - Ναντ 0-1

Μπορντό - Παρί 0-1

Ανζέρ - Αμιέν 1-1

Μετς - Τουλούζ 2-2

Μονακό - Μπρεστ 4-1

Νις - Λιλ 1-1

Ρεμς - Ντιζόν 1-2

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (29/9)

16:00 Στρασβούργο - Μονπελιέ

18:00 Νιμ - Σεντ Ετιέν

22:00 Μαρσέιγ - Ρεν

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1 ΤΗΝ 8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ