ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μάνατζερ Παπασταθόπουλου: "Θα μείνει, δεν έχει λόγο να φύγει"

Μάνατζερ Παπασταθόπουλου: "Θα μείνει, δεν έχει λόγο να φύγει"

Ο Κωνσταντίνος Φάρρας, ατζέντης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, διέψευσε τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για αποχώρηση του Έλληνα αμυντικού από την Άρσεναλ.

Ο ατζέντης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, Κωνσταντίνος Φάρρας, απάντησε στα δημοσιεύματα που λένε ότι ο Μικέλ Αρτέτα δεν τον υπολογίζει ενόψει της νέας χρονιάς στο ρόστερ της ομάδας. Ο ατζέντης του Έλληνα αμυντικού απάντησε στον δημοσιογράφο,Freddie Paxton,που ειδικεύεται σε θέματα Άρσεναλ τα εξής: "Θα μείνει (ο Σωκράτης). Δεν βλέπω τον λόγο να φύγει. Δεν ξέρω γιατί όλοι γράφουν λανθασμένες και ψεύτικες ειδήσεις".

Θα πρέπει βέβαια να θυμίσουμε ότι ο32χρονος Καλαματιανός στόπερ, του οποίου το συμβόλαιο με τους "Gunners"ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, είχε κάνει την εξής δήλωση τον Μάρτιο: "Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο εδώ, αλλά δεν κάθομαι ποτέ στο συμβόλαιό μου. Αν δεν είμαι χαρούμενος, δεν παίζω αρκετά ή δεν αρέσω στον προπονητή, δεν με ενδιαφέρει το συμβόλαιο. Για μένα τα χρήματα δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα, αλλά να αισθάνομαι καλά, να είμαι χαρούμενος και η ομάδα να είναι χαρούμενη με εμένα. Αν δεν, παίρνω δρόμο και φεύγω".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ