ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μανωλάς: "Το πρόβλημα είναι πως δεν είμαστε κυνικοί μπροστά στην εστία"

Napoli's Kostas Manolas (44), left, and Barcelona forward Luis Suarez try contouring the ball during the first half of a soccer match, Saturday, Aug. 10, 2019, in Ann Arbor, Mich. (AP Photo/Carlos Osorio)
Napoli's Kostas Manolas (44), left, and Barcelona forward Luis Suarez try contouring the ball during the first half of a soccer match, Saturday, Aug. 10, 2019, in Ann Arbor, Mich. (AP Photo/Carlos Osorio) AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Η Νάπολι δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Μπρέσια και ο Κώστας Μανωλάς αναφέρθηκε στο φινάλε του ματς στο πρόβλημα της ομάδας του να μετουσιώνει σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που φτιάχνει.

Ο Κώστας Μανωλάς βρήκε δίχτυα με τη φανέλα της Νάπολι για δεύτερη φορά στη φετινή Serie A κάνοντας το 2-0 κόντρα στην Μπρέσια στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όμως στο 65' τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον νεαρό Λουπέρτο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο διεθνής στόπερ υπέστη μυϊκό τραυματισμό και είναι αμφίβολος αυτή τη στιγμή για το ερχόμενο ματς της ομάδας του, που θα είναι την Τετάρτη στην έδρα της Γκενκ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Το ματς πάντως αυτό δεν είναι προς το παρόν στη σκέψη των ανθρώπων των παρτενοπέι, με τον Κώστα Μανωλά να στέκεται με δηλώσεις του στο αγχωτικό τρίποντο που πήρε η Νάπολι κόντρα στην Μπρέσια (2-1) και να υποστηρίζει πως θα πρέπει να γίνει πιο ουσιαστική στο τρίτο μισό του γηπέδου.

"Όταν δεν πετυχαίνεις το τρίτο γκολ και δέχεσαι γκολ για να γίνει το 2-1 αμέσως μετά, το παιχνίδι γίνεται σκληρό. Υποφέραμε. Και με την Κάλιαρι είχαμε φάσεις αλλά χάσαμε. Το σημαντικό είναι να παίρνουμε τις νίκες.

Στα τελευταία 30 λεπτά χάσαμε την ηρεμία μας, εγώ είμαι ήρεμος επειδή η ομάδα μας είναι δυνατή. Το πρόβλημα είναι πως δεν είμαστε κυνικοί μπροστά στην αντίπαλη εστία. Δημιουργούμε 10 ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρουμε.

Δουλεύουμε στις στημένες φάσεις και δίνουμε πάντα τον καλύτερο ευατό μας. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο 28χρονος αμυντικός.

Photo Credits: AP Photo/Carlos Osorio

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νάπολι - Μπρέσια 2-1: Γκολ ο Μανωλάς που αποχώρησε τραυματίας

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ