ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρσέιγ για Μήτρογλου: "Ο Έλληνας Θεός των γκολ"

Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Η Μαρσέιγ εγκωμιάζει τον Κώστα Μήτρογλου στο twitter, χαρακτηρίζοντάς τον ως Έλληνα Θεό των γκολ. Οι Μασσαλοί είναι απόλυτα ικανοποιημένοι μαζί και η δύσκολη περίοδος προσαρμογής ανήκει στο παρελθόν.

Στο μακρινό παρελθόν ανήκει η δύσκολη περίοδος προσαρμογής του Κώστα Μήτρογλου. Η περίοδος που ο Κριστόφ Ντουγκαρί τον μείωνε ποδοσφαιρικά, ο κόσμος δυσφορούσε και τον γιουχάιζε, τα δημοσιεύματα έδιναν και έπαιρναν για το μέλλον του και ο ίδιος βρισκόταν στη μέση μιας περίεργης κατάστασης, την οποία προσπαθούσε να διαχειριστεί.

Πλέον, για τους Μασσαλούς ο Μήτρογλου είναι "Ο Έλληνας Θεός των γκολ". Έτσι τον χαρακτηρίζουν στο λογαριασμό τους στο twitter. Ο 30χρονος φορ επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του και εκείνη τον ανεβάζει ψυχολογικά για την απαιτητική συνέχεια στις εγχώριες και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Ο Μήτρογλου μετράει φέτος τρία γκολ στο Σαμπιονά σε επτά αγωνιστικές (με Μονακό, Γκινγκάμπ και Καέν), ενώ έχει και δυο συμμετοχές στο Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ