ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μάχη Μήτρογλου και Αντεμπαγιόρ για μια θέση στη Λέτσε

Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο τεχνικός διευθυντής της Λέτσε παραδέχθηκε ότι η ιταλική ομάδα κινείται για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr. Οι τζαλορόσι μιλούν παράλληλα και με τον Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ.

Στις 2 Αυγούστου σας ενημέρωσε το Sport24.gr ότι η Λέτσε κινείται για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου με τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα οι τζαλορόσι είναι διατεθειμένοι να βάλουν οψιόν αγοράς του από τη Μαρσέιγ ύψους 10 εκατ. ευρώ, ενώ πρόβλημα συνιστά το υψηλό συμβόλαιο του 31χρονου φορ ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Γαλατασαράι.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας από την Απουλία επιβεβαίωσε στο Tuttomercatoweb ότι κινείται για την απόκτηση του Μήτρογλου. Παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι παράλληλα με τον Έλληνα διεθνή επιθετικό εξετάζεται κι ο 35χρονος Τογκολέζος, Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την πρόσφατη αντίπαλο του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό του Champions League, Μπασακσεχίρ.

"Ο Σούπο Μότιν είναι καλός παίκτης, αλλά δεν μας ενδιαφέρει. Δεν μπορώ ν' αποκλείσω κάτι για Αντεμπαγιόρ και Μήτρογλου", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Μάουρο Μελούζο. Στη Λέτσε αγωνίζεται ένας ακόμη Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ενώ μεταγραφή πήρε και ο τέως χαφ του ΠΑΟΚ, Εβγέν Σάχοφ. Ο Μήτρογλου έχει συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ μέχρι το 2021, αλλά τον προηγούμενο Ιανουάριο είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Γαλατά μέχρι το 2020.

Photo credits: AP Images

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ