ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μήτρογλου: "Η πρώτη εμφάνισή μου με Γαλατάσαραϊ δεν ήταν η καλύτερη"

Greece's Kostas Mitroglou, right, celebrates after scoring the opening goal of his team during the UEFA Nations League soccer match between Greece and Hungary at Olympic stadium in Athens, Friday, Oct. 12, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Greece's Kostas Mitroglou, right, celebrates after scoring the opening goal of his team during the UEFA Nations League soccer match between Greece and Hungary at Olympic stadium in Athens, Friday, Oct. 12, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Κώστας Μήτρογλου παραδέχτηκε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του στο πρώτο το ματς με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ και ξεκαθάρισε πως μεγάλος στόχος της νέας του ομάδας είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Δύο μόλις 24ωρα μετά την μετακίνησή του στην Γαλατάσαραϊ από την Μαρσέιγ ο Κώστας Μήτρογλου πήρε φανέλα βασικού στην "Τσιμπόμ", ωστόσο στο ντεμπούτο του δεν κατάφερε να ανοίξει λογαριασμό, καθώς έμεινε άσφαιρος στα 55 λεπτά που αγωνίστηκε (βασικός) στο 1-1 απέναντι στην Αλάνιασπορ.

Ο ίδιος δεν κρύφτηκε μάλιστα πίσω από το δάχτυλό του και στις δηλώσεις που έκανε στο φινάλε, ομολόγησε πως περίμενε καλύτερη εμφάνιση από τον ίδιο, ενώ ξεκαθάρισε πως ναι μεν ψάχνει γρήγορα το πρώτο του γκολ με την "Γαλατά" ωστόσο προτεραιότητα είναι το ομαδικό καλό που έρχεται μέσα από την κατάκτηση του τίτλου.

"Πριν από αυτό το παιχνίδι είχα κάνει μόλις μία προπόνηση και αυτό φυσικά δεν είναι πολύ εύκολο. Τώρα αρχίζω να γνωρίζω τους συμπαίκτες μου και να με καταλαβαίνουν και αυτοί. Είχαμε ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε αφού στόχος μας ήταν η νίκη, δυστυχώς όμως ήρθαμε ισόπαλοι.

Αυτό με δυσαρέστησε πολύ. Η δικόη μου απόδοση δεν ήταν η καλύτερη. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα πάμε καλύτερα. Το σημαντικό είναι η ομάδα να είναι πρωταθλήτρια και επιτυχημένη. Μέχρι να γίνει αυτό θα ήθελα να βρω το δρόμο προς τα δίχτυα.

Θα προσπαθήσω να σκοράρω, αν και το σημαντικότερο είναι η ομάδα μου να είναι πρωταθλήτρια στο τέλος της σεζόν", δήλωσε ο 31χρονος διεθνής επιθετικός.

Photo Credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ