ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μήτρογλου: Το καλωσόρισμα της Αϊντχόφεν και το μήνυμά του στην Γαλατάσαραϊ

Μήτρογλου: Το καλωσόρισμα της Αϊντχόφεν και το μήνυμά του στην Γαλατάσαραϊ

Ο Κώστας Μήτρογλου χαρακτήρισε μεγάλη ευκαιρία για εκείνον τη μεταγραφή του στην Αϊντχόφεν ενώ αποχαιρέτησε με ανάρτηση στα social media την Γαλατάσαραϊ και τους οπαδούς της (VIDEO).

Γκλάντμπαχ, Φούλαμ, Μπενφίκα, Μαρσέιγ, Γαλατάσαραϊ και εδώ και λίγες ώρες... Αϊντχόφεν, με την PSV να είναι από το βράδυ της Τετάρτης ο έκτος ποδοσφαιρικός σταθμός στην καριέρα του Κώστα Μήτρογλου εκτός Ελλάδας μετά τη συμφωνία της με την Γαλατάσαραϊ για το δανεισμό του την ερχόμενη σεζόν.

Όπως έγινε γνωστό, οι Ολλανδοί δέχτηκαν να δώσουν 1.250.000 ευρώ και η "Τσιμ Μπομ" από την πλευρά της να καλύψει το υπόλοιπο μέρος του συμβολαίου του (θα του δώσει άλλα 1.950.000 ευρώ για να φτάσει στα 3.200.000 ευρώ που έχει ετήσια αμοιβή), με την περυσινή δευτεραθλήτρια Ολλανδίας να τον καλωσορίζει το απόγευμα της Πέμπτης με ιδιαίτερο τρόπο.

"Ζητήσαμε από τον Κώστα Μήτρογλου να χαμογελάσει... Να φοβάστε, να φοβάστε πολύ", ήταν το σχόλιο των Ολλανδών ανεβάζοντας μία φωτογραφία του αγέλαστου "Μητρογκόλ", για να επιστρέψουν όμως με νέα φωτογραφία του όπου χαμογελάει για να κάνουν το εξής σχόλιο: "Απλά αστειευόμαστε, μπορεί να χαμογελάσει".

Πέρα από τις δύο φωτογραφίες, η Αϊντχόφεν δημοσίευσε μέσα από το επίσημο κανάλι της στο Youtube την πρώτη συνέντευξη του διεθνούς στράικερ μετά τη μεταγραφή του, με τον Μήτρογλου να τονίζει μεταξύ άλλων πως "είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω εδώ".

Ο 31χρονος στράικερ δεν ξέχασε πάντως και την πρώην ομάδα του από την οποία φεύγει ως δανεικός για να παίξει στην Eredivisie, κάνοντας το εξής σχόλιο στην προσωπική σελίδα του στο Twitter:

"Ήταν τιμή να είμαι κομμάτι της Γαλατάσαραϊ και να συνεισφέρω στο νταμπλ της περασμένης σεζόν! Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την εκπληκτική σας υποστήριξη, δεν θα την ξεχάσω ποτέ Εύχομαι τα καλύτερα στην Γαλατάσαραϊ και στους οπαδούς της! Συνεχίστε να κατακτάτε τίτλους"!

Μήτρογλου: Το καλωσόρισμα της Αϊντχόφεν και το μήνυμά του στην Γαλατάσαραϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ