ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μπάρκας: "Συνηθίζω όλο και περισσότερο τις διαφορετικές καταστάσεις στην Σέλτικ"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βασίλης Μπάρκας με συνέντευξή του στην σκωτσέζικη Sun τόνισε ότι παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται στην Σέλτικ, καθώς συνηθίζει τις διαφορετικές καταστάσεις.

Το Σάββατο (12/9) η Σέλτικ επικράτησε 5-0 της Ρός Κάουντι για την Premiership της Σκωτίας, με τον Βασίλη Μπάρκα να υπερασπίζεται την εστία των Κελτών. Ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει σε τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της νέας του ομάδας και έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ.

Ο Μπάρκας έδωσε συνέντευξη στην σκωτσέζικη Sun, όπου αναφέρθηκε στις πρώτες του μέρες στην Σκωτία, αλλά και για την νοοτροπία του νικητή που υπάρχει στην Σέλτικ.

"Όλοι οι συμπαίκτες αισθάνονται καλά και ότι μπορούμε να κερδίσουμε όποιο παιχνίδι θέλουμε. Αυτός είναι ο τρόπος στην Σέλτικ και πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και να βρεθούμε καλύτερα στο γήπεδο. Περιμένουμε να έχουμε πολλές νίκες και να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα" ανέφερε αρχικά ο 26χρονος τερματοφύλακας.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Δεν παίξαμε για πολλά παιχνίδια εξαιτίας της διακοπής λόγων των εθνικών, έτσι ήταν καλό που έπαιξα ξανά μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Πάντα νιώθω καλά όταν κάνω την δουλειά μου και η δουλειά μου είναι κρατάω ανέπαφη την εστία μου".

Όσον αφορά την περίοδο προσαρμογής του στην Σέλτικ υποστήριξε: "Δεν ήταν εύκολο για εμένα επειδή ερχόμουν από μία διαφορετική χώρα και το ποδόσφαιρο εδώ είναι διαφορετικό. Υπάρχει εδώ περισσότερη καρδιά μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Επίσης, βρέχει σε πολλά παιχνίδια και τα γήπεδα είναι πιο γρήγορα. Είναι πράγματα που πρέπει να λύσεις, γι' αυτό λέω ότι παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνομαι και συνηθίζω τις διαφορετικές καταστάσεις. Έχω προσπαθήσει να δω τι θέλουν οι συμπαίκτες και οι προπονητές από εμένα".

Τέλος, σχολίασε ότι η Σέλτικ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, άρα η νίκη είναι απαιτούμενη: "Πρέπει να δουλέψουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε όλοι διαφορετικοί άνθρωποι και χρειαζόμαστε χρόνο. Όλοι οι συμπαίκτες μου είναι καλοί παίκτες και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Μου αρέσει να βλέπω μεγάλους παίκτες σε μεγάλα κλαμπ. Δεν πιέζω τον ευατό μου. Ήρθα από μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και ξέρω ότι η Σέλτικ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου έτσι θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Πολλές φορές μπορεί να μην παίζουμε καλά, αλλά κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό στην Σέλτικ, γιατί πρέπει να κερδίζεις".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ