ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νικοπολίδης: "Βλαχοδήμος, όπως οι Όμπλακ και Έντερσον"

Benfica goalkeeper Odisseas Vlachodimos reacts during the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Benfica and Dinamo Zagreb at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, March 14, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica goalkeeper Odisseas Vlachodimos reacts during the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Benfica and Dinamo Zagreb at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, March 14, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στην "O JOGO" και υποστήριξε ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει την ποιότητα να γίνει όπως ο Όμπλακ και ο Έντερσον.

Ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Αντώνης Νικοπολίδης, μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα " O JOGO" για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τον διεθνή γκολκίπερ της Μπενφίκα.

Σύμφωνα με τον Νικοπολίδη, ο 25χρονος έχει την ποιότητα να φτάσει σε αξία τον τερματοφύλακα της Ατλέτικο, Γιαν Όμπλακ, και αυτόν της Μάντσεστερ Σίτι, Έντερσον.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: " Τα τελευταία δύο χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλη ωριμότητα, έχει μεγαλώσει πολύ. Έχει την ποιότητα να γίνει όπως ο Όμπλακ και ο Έντερσον, μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερος, έχοντας αποκτήσει εμπειρία".

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι τώρα είναι σε θέση να κάνει άλμα στην καριέρα του: " Μπορεί να βελτιώνεται στη Μπενφίκα και να φτάσει ακόμα ψηλότερα, σε κλαμπ ανώτερου επιπέδου. Η Μπενφίκα είναι μεγάλη ομάδα και το πορτογαλικό πρωτάθλημα πολύ καλό, αλλά το να παίζεις στη La Liga ή στην Premier League είναι το κάτι άλλο. Τον βλέπω να παίζει στην Ισπανία ή στην Αγγλία".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ