ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νίκος Μιχελής: Οι προπονήσεις με την πρώτη ομάδα της Μίλαν

Νίκος Μιχελής: Οι προπονήσεις με την πρώτη ομάδα της Μίλαν

Ο Νίκος Μιχελής διακρίθηκε στο ματς της Κ19 της Μίλαν με την αντίστοιχη της Κρεμονέζε και δύο ημέρες μετά ανέβηκε στην πρώτη ομάδα για να προπονηθεί συμμετέχοντας στο διπλό όσων κόπηκαν από το κυριακάτικο παιχνίδι των ροσονέρι.

Ο Νίκος Μιχελής πήρε τη μεγάλη ευκαιρία της καριέρας του, καθώς από τον Αστέρα Τρίπολης πήρε τη μεταγραφή στη Μίλαν, παίζοντας με την Κ19 των ροσονέρι. Ο 18χρονος, μάλιστα, το Σάββατο (19/10) αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Κρεμονέζε και ήταν εκ των διακριθέντων.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε η Μίλαν το εις βάρος της 0-1 να το ανατρέψει και να το κάνει 2-1, κερδίζοντας το παιχνίδι. Από το Μιλανέλο έρχονται ενθαρρυντικά νέα για τον Μιχελή ο οποίος ανεβαίνει συχνά πυκνά για να προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Στο ματς με την Κρεμονέζε, όπως αναφέραμε παραπάνω, ήταν εκ των διακριθέντων και τη Δευτέρα (21/10) προπονήθηκε ξανά με την πρώτη ομάδα, συμμετέχοντας μάλιστα και -πάλι με πολύ καλό βαθμό- στο διπλό που είχαν οι κομμένοι του Στέφανου Πιόλι από το παιχνίδι της Κυριακής με την Λέτσε.

Ο Μιχελής παίζει αριστερό στόπερ και αμυντικό χαφ μπροστά από τους δύο αμυντικούς. Στην Εθνική Νέων τον έχουμε δει κυρίως ως κεντρικό αμυντικό. Οι εμπειρίες που κερδίζει ο Μιχελής στο Μιλανέλο είναι σημαντικές, ενώ πρόκειται για έναν δουλευταρά ποδοσφαιριστή που η δουλειά του στις προπονήσεις της Μίλαν τόσο στην Κ19 όσο και στην πρώτη ομάδα εκτιμάται δεόντως.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ