ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ντε Λαουρέντις: "Δουλεύουμε για την απόκτηση Σωκράτη"

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates Stadium in London , England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Arsenal's Sokratis Papastathopoulos during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates Stadium in London , England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, παραδέχθηκε ότι οι παρτενοπέι δουλεύουν για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Άρσεναλ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι μαζί με τον Μάρκος Σένεσι οι επιλογές που δουλεύει η Νάπολι για το κέντρο της άμυνας. Το ενδιαφέρον για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό παραδέχθηκε και ο πρόεδρος των παρτενοπέι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με δηλώσεις του στο Radio Kiss Kiss.

"Δουλεύουμε για να πάρουμε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο από την Άρσεναλ, καθώς τον θεωρούμε μια καλή επιλογή", υποστήριξε ο πρόεδρος της ομάδας του ιταλικού Νότου. Σε περίπτωση που ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός αφήσει την Αγγλία για την Ιταλία, η Νάπολι θα έχει ελληνικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο (Παπασταθόπουλο - Μανωλά).

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι το 2021, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον Μίκελ Αρτέτα.

Για τον Καλιντού Κουλιμπαλί ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις δήλωσε ότι ο παίκτης θα παραχωρηθεί μόνο με πρόταση που θα ικανοποιήσει τη Νάπολι, ενώ η μετακίνηση του Αλάν στην Έβερτον πρέπει να θεωρείται σίγουρη.

Photo credits: AP Images

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ