ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Φούντας από την 3η Γερμανίας έφτασε στην Ραπίντ Βιέννης

Ο Φούντας από την 3η Γερμανίας έφτασε στην Ραπίντ Βιέννης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτης της Ραπίντ Βιέννης έγινε ο Ταξιάρχης Φούντας ο οποίος πριν από την Πούλτεν αγωνιζόταν στην 3η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Σόνενχοφ.

Ο Ταξιάρχης Φούντας δικαιώνεται και μεταγραφικά με την ανοδική πορεία που παρουσιάζει η καριέρα του τα τελευταία τρία χρόνια. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, λοιπόν, έφυγε από την Πούλτεν και ανακοινώθηκε από το ιστορικό κλαμπ της Αυστρίας, την Ραπίντ Βιέννης.

Ο "Τάξι" όπως τον φωνάζουν στην Αυστρία έγραψε 22 συμμετοχές με τη φανέλα της Πούλτεν, σκόραρε και 4 γκολ, ωστόσο το συμβόλαιό του έληγε και η Ραπίντ πρόλαβε να αποσπάσει την υπογραφή του, δένοντάς τον με την ομάδα τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2022.

Υπενθυμίζουμε πως δεν πάει καιρός από την εποχή που ο Φούντας είχε μείνει ελεύθερος από την Σάλτσμπουργκ και πήγε να παίξει στην Σόνενχοφ. Η προαναφερθείσα ομάδα το 2017 που πήρε τον Έλληνα winger μέχρι και σήμερα συμμετέχει στην 3η Κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Από την Σόνενχοφ, πάντως, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε στην Πούλτεν και έναν χρόνο αργότερα πήρε τη μεγάλη μεταγραφή για την Ραπίντ.

Η ΠΡΩΤΟ PHOTO ΤΟΥ ΦΟΥΝΤΑ ΜΕ ΦΑΝΕΛΑ ΡΑΠΙΝΤ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ