ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Κίτσιου σόκαρε τη Γαλατασαράι στο 90+1'

Ο Κίτσιου σόκαρε τη Γαλατασαράι στο 90+1'

Η ουραγός της τουρκικής Superlig, Ανκαραγκιουτσού, απέδρασε με το βαθμό (2-2) από την Κωνσταντινούπολη με τον Στέλιο Κίτσιου να πετυχαίνει στο 90+1' το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στη Γαλατασαράι. (VIDEO)

Πριν την έναρξη του ματς έμοιαζε μια μάχη άνιση. Από τη μία η γηπεδούχος Γαλατάσαράι που μπορεί να έχει μείνει πίσω, αλλά διεκδικεί το πρωτάθλημα. Από την άλλη η φιλοξενούμενη Ανκαραγκιουτσού, η οποία είναι ουραγός κι από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό από την πρώτη στη δεύτερη τουρκική κατηγορία.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης άνοιξε το σκορ στο 53ο λεπτό με τον Σοφιάν Φεγκουλί και το διεύρυνε σε 2-0 με τον Γιουνές Μπελχαντά στο 83ο, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω της απο9βολής του Όρτζιλ στο 72ο. Για την ομάδα της Άγκυρας έμοιαζε να μην υπάρχει γυρισμός, κι όμως υπήρχε.

Ο Ιλχάν Παρλάκ μείωσε με εκτέλεση πέναλτι στο 88ο λεπτό και ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Στέλιο Κίτσιου στο πρώτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου (90+1') για να παγώσει ο πρώην μπακ του ΠΑΟΚ το Turk Telekom και να διαμορφώσει το τελικό σκορ (2-2).

Ο 26χρονος μπακ έχει αγωνιστεί σε 14 ματς με την Ανκαραγκιουτσού την τρέχουσα σεζόν κι αυτό ήταν το πρώτο του γκολ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ