ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Κουτρουμπής υπέγραψε στη ρουμανική Κονκόρντια

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Κουτρουμπής θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρουμανία, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο στην Κονκόρντια, που είναι προτελευταία στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στις 10 Μαΐου 2018 είχε δώσει το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι ο Γιώργος Κουτρουμπής, όταν ακόμα αγωνιζόταν στη Σταντάρ Λιέγης. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους ο 28χρονος αμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Βελγίου και έκτοτε δεν είχε βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Τη Δευτέρα (11/2) η Κονκόρντια της Ρουμανίας ανακοίνωσε την απόκτησή του μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο νέος του σύλλογος βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μαζέψει 17 πόντους σε 23 παιχνίδια (έχει απολογισμό 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 14 ήττες).

Ο Κουτρουμπής, με θητεία σε Καλλιθέα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό έχει παίξει σε 122 αγώνες στη Super League και 48 σε επίπεδο Football League. Η Κονκόρντια εδρεύει στην επαρχία Chiajna. Τη σεζόν 2010-2011 τερμάτισε στη 2η θέση της δεύτερης κατηγορίας και εξασφάλισε για πρώτη φορά την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της χώρας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ