ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο πρόεδρος της Μπενφίκα τα "έψαλε" στον Βλαχοδήμο για την γκάφα (VIDEO)

Benfica goalkeeper Odisseas Vlachodimos is dejected after the final whistle of the Champions League playoffs, first leg, soccer match between Benfica and PAOK at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Aug. 21, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica goalkeeper Odisseas Vlachodimos is dejected after the final whistle of the Champions League playoffs, first leg, soccer match between Benfica and PAOK at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Aug. 21, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, κατέβηκε στ' αποδυτήρια και τα "έψαλε" σε Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Ρούμπεν Ντίας για τα λάθη τους στην εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Μπελενένσες. (VIDEO)

Μπορεί ν' αναδείχθηκε καλύτερος γκολκίπερ του μήνα στην Πορτογαλία για τον περασμένο μήνα (Φεβρουάριο), αλλά στην εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Μπελενένσες για την 25η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του πορτογαλικού πρωταθλήματος υπέπεσε σε γκάφα.

Ο 24χρονος διεθνής γκολκίπερ, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, εκτίμησε λανθασμένα τη φάση στο 68ο λεπτό του ματς του "Ντα Λουζ". Ενώ φαινομενικά ήλεγχε μια ακίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Ντιόγκο Βιάνα, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στα λάθη τον ακολούθησε κι ο Ρούμπεν Ντίας, καθώς ο Κίκας στο 70' του έκλεψε την μπάλα και σκόραρε.

Ο πρόεδρος των "αετών", Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, ήταν "σκασμένος" από τα λάθη του Έλληνα και του Πορτογάλου - τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα το 2-0 να γίνει 2-2 - και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Correio da Manhã" κατέβηκε στ' αποδυτήρια της ομάδας του και τους τα "έψαλε".

Μπενφίκα και Πόρτο ισοβαθμούν στην κορυφή (60 βαθμοί) της Primeira Liga, αλλά η ομάδα των Βλαχοδήμου και Σάμαρη έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία. Δείτε τα highlights του ματς (στο 2:35 η γκάφα του Βλαχοδήμου, στο 3:00 του Ρούμπεν Ντίας):

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ